PKT - Provinciale katatraining - september



Elke maand organiseert Judo Vlaanderen op de tweede woensdag van de maand een provinciale katatraining ter voorbereiding van de eerste dan. Deze training vindt plaats in Lichtervelde onder leiding van onze eigen Johan Baert.

Deze trainingen zijn een perfecte voorbereiding voor je volgende graad. Ook groene, blauwe en bruine gordels kunnen hier zeker aan de slag. Elke maand staat er een andere techniek op het programma. (Kijk hier na welke techniek wanneer behandeld wordt).

Vanaf 6 weken voor de training zal het mogelijk zijn om in te schrijven. Dat is erg belangrijk, want enkel door in te schrijven worden de SDS-punten die je verdient geregistreerd. Probeer ook steeds een partner te vinden om naar dergelijke training te gaan, dan hoef je daar niet op zoek naar iemand en kan je steeds oefenen met je vaste partner.

Deelname aan deze trainingen levert per training 2 SDS-punten op die je kan inzetten voor je volgende dangraadexamen wanneer je minder interesse hebt in wedstrijden.

We zijn ons ervan bewust dat deze trainingen binnen onze trainingsuren vallen. Heb je geen graadverhoging in het vooruitzicht of heb je binnenkort een wedstrijd, dan kan je beter onze eigen training volgen.

Praktisch


Locatie:

Lichtervelde

woe 14 Start: woensdag 14 september 2022 20:00
woe 14 Einde: woensdag 14 september 2022 21:30