Vervolg maatregelen Corona (update 17/04/2020)

17 april 2020 17:35

Zoals jullie allemaal al gehoord hebben en zoals we ook al konden vermoeden blijft Sport Vlaanderen zeker nog gesloten tot mei. Het is ook waarschijnlijk dat sportactiviteiten en zeker contactsporten zoals de onze nog niet meteen zullen toegelaten zijn, wanneer de eerste versoepelingen starten.

Het zal dus nog even duren alvorens we elkaar terug zullen zien op de mat.

Maar niet getreurd. Je kan ook altijd sporten van thuis uit. Het is belangrijk om actief en fit te blijven, ook en vooral nu! Zo zijn er verschillende beweegmogelijkheden waar Judoclub Brugge op inzet:

  • Volg onze facebookpagina en doe mee met onze Judo at home-workouts. Je kan die ook vinden op ons youtube-kanaal (zoeken op Judoclub Brugge). Je kan als reactie ook een filmpje uploaden terwijl je bezig bent.
  • Op Instagram doen we morgen een take-over van de Jeugddienst Brugge tussen 15u en 16u. Ook daar zullen een aantal leuke oefeningen en challenges aangeboden worden.
  • Via onze facebookpagina kunnen jullie doorklikken naar de livetrainingen van Mark Van der Ham (coach van Matthias Casse) die doorgaan op dinsdag- en vrijdagavond om 19u.
  • Maak zelf een filmpje van oefeningen die je doet om ons te tonen waar je mee bezig bent. Mail ze door naar judoathome@judobrugge.be. Misschien kom je dan ook in een van onze Judo at home filmpjes.

Mocht je met vragen blijven zitten, laat het ons dan zeker weten.