Corona-update: Heropstart indooractiviteiten

11 juni 2021 09:40

De coronacijfers zien er steeds beter uit en stilaan laten de geldende coronamaatregelen het toe om onze indooractiviteiten terug op te starten. We hopen dat jullie even enthousiast zijn als wij. Graag geven wij jullie alvast het volgende mee:

  • De trainingen in de dojo worden hervat op woensdag voor trainingsgroepen 1 en 2, op woensdag en op vrijdag voor trainingsgroepen 3 en 4. We houden ons vanzelfsprekend aan de geldende coronamaatregelen en protocollen en we adviseren jullie zeker alle regels na te lezen in de uitnodigingen die jullie van ons zullen ontvangen.
  • Omdat we heel wat in te halen hebben, lopen onze trainingen in de zomervakantie door. We nodigen jullie hier van harte op uit en volgen ook dan de coronamaatregelen op die op dat moment gelden.
  • Judoka's die deelnamen aan ons breed scala van initiatieven (online trainingen, outdoortrainingen...) hebben van ons nog stempeltjes tegoed. Breng zeker je aanwezigheidsmapje mee naar de volgende trainingen. Wij zullen deze administratie in de loop van de komende weken in orde brengen.

We hopen alvast op jullie talrijke opkomst en enthousiasme op onze trainingen!