Aankondiging nieuw Seizoen

26 augustus 2021 10:00

De zomervakantie loopt op zijn einde en ook al hebben we tijdens de vakantie gewoon doorgetraind, 1 september beschouwen we toch altijd een beetje een nieuwe start van een nieuw sportseizoen.

We laten stilletjes aan een periode achter ons met heel wat covid-maatregelen en volgen de nog geldende maatregelen steeds op de voet. Zo bieden we voor al onze sporters en trainers een veilige sportomgeving. Mocht er als gevolg van deze maatregelen iets wijzigen in onze werking, dan zullen wij hier steeds transparant over communiceren.

Vanaf september kunnen we van start gaan met lessen zonder schoonmaak van de dojo tussen de groepen door en is het niet langer nodig om in te schrijven. De club hoeft de aanwezigheden, die in het kader van de contact tracing werden geregistreerd, niet langer bij te houden. Concreet betekent dit voor jou de volgende wijzigingen:

  • Je zal van ons geen uitnodigingsmail meer krijgen voor de trainingen. Inschrijven en uitschrijven voor de training zijn niet langer nodig.
  • De trainingsgroepen sluiten weer op elkaar aan, zoals dat voor de coronaperiode was en zoals hieronder meegegeven.

We vragen je wel nog steeds met volgende maatregelen rekening te houden:

  • Ben jij of iemand in je omgeving besmet, kom dan niet naar de training
  • Breng steeds ontsmettingsgel mee om na de training of eventueel tussendoor je handen te ontsmetten.
  • Respecteer ten alle tijden de regels van het Sportcentrum (verplaatsen in het centrum moet nog steeds met een mondmasker vanaf 12 jaar en ontsmet je handen bij het binnenkomen in het centrum)

We geven je graag nog de trainingsuren voor de start van het sportseizoen mee. Iedereen blijft voorlopig in zijn/haar huidige groep trainen. Dat is de groep waarvoor je de afgelopen weken steeds een uitnodigingsmail hebt ontvangen. Mocht je hier vragen over hebben dan horen we het graag. De laatste versie van de trainingsuren kan je altijd terugvinden op onze website.

  • Groep 1 traint op woensdag van 17:00 tot 18:00
  • Groep 2 traint op woensdag en zaterdag van 18:00 tot 19:00
  • Groep 3 traint op woensdag, vrijdag en zaterdag van 19:00 tot 20:00.
  • Groep 4 en groep 5 traint op woensdag en vrijdag van 20:00 tot 21:30 en zaterdag van 19:00 tot 20:00.

Hopelijk zien we julie snel terug op de mat.